Svoju blistavu budućnost stvaraš TI!

Ovo je jedan od najvažnijih trenutaka u tvom životu i kapija tvog izvanrednog pevačkog uspeha je upravo otvorena!

O SANJI

  • 🎧 Sanja Trifunović Gerginov profesionalno se bavi pevanjem od 2004. godine i završila je master akademske studije na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu.
  • 🎧 Kao vokalni izvođač, dobitnica je značajnih nagrada u zemlji i inostranstvu.
  • 🎧 Sanja drži internacionalnu online školu pevanja na srpskom, engleskom i nemačkom jeziku.
  • 🎧 Živi, stručno se usavršava i radi kao pedagog i predavač vokalne tehnike u Beču.

Sanja Trifunovic Gerginov ume da kod svake osobe probudi pevački talenat. Osmislila je izuzetno korisnu metodu rada

🎤🎤🎤🎤🎤🎤🎤🎤🎤🎤🎤
24/7 ONLINE SINGING SUPPORT.
🎤🎤🎤🎤🎤🎤🎤🎤🎤🎤🎤

SVAKI ČOVEK U SEBI NOSI PEVAČKI TALENAT

Sanja godinama unazad dokazuje da je muzikalnost urođena i iza nje stoji izuzetno veliki broj učenika kod kojih je razvila muzički sluh i pomogla im da nauče da pevaju i da shvate da su i te kako talentovani i da ništa nije nemoguće.


“Časove održavam online jer imam učenike na svim kontinentima. Zajedno razvijamo muzički sluh, usavršavamo tehniku pevanja a uporedo sa tim radimo na izvođenju svih karkterističnih muzičkih elemenata odabranog žanra. Da li će to biti narodna muzika, pop, rok, etno muzika ili neki drugi žanr – učenici sami biraju. Ta radost kada učenici shvate da ipak mogu tačno i lepo da pevaju i kada im to saznanje probudi ogromnu motivaciju za mene je najveća potvrda da sam na pravom putu. I odrasli učenici a i roditelji i deca su veoma zadovoljni a ja sam učinila sve da online nastava bude jednostavna i efikasna. Razlika je jedino u tome što su učenici kod kuće i nisu morali da učine nikakav napor da dođu do mene.”

JEDAN USLOV ZA UČENJE PEVANJA IPAK POSTOJI

“Za učenje pevanja preduslov je da učenik ima želju za učenjem i napretkom. Svi koji žele da nauče da pevaju treba motivisano da rade, da svakodnevno vežbaju i prate moje savete. Ono što je specifično za moj rad i drugačije od svega do sada jeste činjenica da sam svakodnevno dostupna za konsultacije sa svim učenicima. Nakon što učeniku dam pismene smernice na času, on vežba kod kuće, snima najuspešniji audio zapis svog pevanja i šalje mi. Na kraju radnog dana, kada završim sa svim časovima preslušavam audio zapis i u najkraćem mogućem roku dajem učeniku nove smernice o tome na čemu dalje treba da radi.

Na taj način, pored regularnih časova, mi ustvari zajedno radimo svakodnevno. Tu svoju metodu rada nazvala sam „24/7 ONLINE SINGING SUPPORT“. Za svakog ko želi nešto novo da nauči i da u nečemu napreduje, 24/7 podrška mentora je od neprocenjive vrednosti. Pored svakodnevne podrške, učenik uvek ima mogućnost ponovnog preslušavanja časa jer se svi časovi snimaju. Zbog svega toga i odrasli i deca napreduju fantastičnom brzinom.”

Što se tiče mojih odraslih učenika, većina njih se danas samostalno bavi pevanjem i izuzetno sam ponosna na njih. Kada završe sa pohađanjem časova, nikada ne gubimo kontakt, uvek sam tu da ih posavetujem.

Mnogi danas misle da nemaju sluha i odustaju od svojih pevačkih snova. Pevanje je veoma zdravo i nije preporučljivo potisnuti želju za njim. „

Sanja je radila kao nastavnik Muzičke kulture u školama u Beogradu i Jagodini i kao višegodišnji saradnik u nastavi na Fakultetu pedagoških nauka u Jagodini.

Jedna je osnivača privatnog kulturno-umetničkog društva “Jovanča Micić” koje uspešno radi od 2014. godine gde je zaposlena kao predavač vokalne tehnike.

Govori engleski, italijanski i nemački jezik.